Bir Fahişenin Anıları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Fahişenin AnılarıBir Fahişenin Anıları On dokuz yaşındaki yazarın çarpıcı çıkış romanı ![]() “ ![]() ![]() Benim için zar atıyorlardı On iki yaşındaydım İri yarı olan küfrederek kayalığın kenarına doğru ilerledi ve durup denize işedi Diğeri ise dudaklarında o her zamanki güven verici ve babacan gülümsemesiyle bana yaklaştı Bir eli yanağımı okşamak için uzandı “Korkma![]() ![]() ” dedi Korkudan uzak bir öfkeyle o eli ısırdım; artık korku, yüreğimin derinliklerine gömdüğüm bir paçavradan başka bir şey değildi Bakışları değişti, babacanlık yerini öfkeye bıraktı ”Uğruna savaşlar yapılan, halkları birbirine düşüren kadın olarak yazdı tarih Helen’i Oysa o sadece bir insandı Ama taştan yapılmış bir insan Bir Fahişenin Anıları Helen’in hikâyesini kendi ağzından epik bir dille anlatan usta işi bir roman![]() “ ![]() ![]() yerden doğrulup kemerini çözdüğünde bile gözlerimi kapatmadım Gururlu bir meydan okuma ile çenemi yukarı kaldırmaya, içimde sürünen korkuyu belli etmemeye çalıştım Ben taştan yapılmıştım![]() ![]() ”“Bir Fahişenin Anıları kendini fark ettiren bir kitap ve gerçekten çağdaş bir kadın karaktere sahip ” - La Repubblica“Yazarlığı hiçbir zaman bir meslek olarak düşünmedim Benim için yazmak hayatımın olmazsa olmazı Esin kaynağım ise yine içimdeki yazma tutkusu Eğer onu dinlemezsem pes edip yazmaya başlayana kadar peşimi bırakmaz ” - Francesca Petrizzo Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 201210,20 TL |
|
|
|