Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
numara

Dört Numara Benim

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dört Numara Benim

Dört Numara Benim

9 kişi kaçtık 1 numara Malezya’da öldürüldü 2 numara İngiltere’de 3 numara Kenya’da avlandı Diğerlerinin peşine düşmeden önce Benim için gelecekler
Dört numara benim Biz Tam şu an yanınızdan geçiyor olabiliriz
Biz Siz bunu okurken sizi izliyor olabiliriz Biz Yaşadığınız şehirde, kasabanızda olabiliriz Biz Herkes olabiliriz Biz O günü bekliyoruz Biz Birbirimizi bulacağız
Biz Bir zafer kazanacağız Biz Birlikte olabilirsek Biz Kurtuluruz Siz Siz de kurtulursunuz

Eğer biz kaybedersek her şey yok olur
Buraya dokuz kişi geldik Sizin gibi görünüyor, sizin gibi konuşuyor ve aranızda yaşıyoruz, ama sizden değiliz Hayal ettiklerinizi yapabiliyoruz Hayal edebileceğiniz güçlere sahibiz Bugüne kadar gördüğünüz her şeyden daha sağlam ve hızlıyız Biz, çizgi romanlarda ve filmlerde hayran olduğunuz süper kahramanlarız Ama gerçeğiz!
Planımız büyümek, eğitilmek, güçlenmek, birlik olup onlarla savaşmaktı Ama bizi bulup savaşı önce onlar başlattı Şimdi hepimiz kaçıyoruz Hayatlarımızı gölgelerde, kimsenin bakmayacağı yerlerde geçiriyor, insanların arasına karışmaya çalışıyoruz Siz bilmeseniz de aranızda yaşıyoruz Ama onlar biliyor
Pıttacus lore
Lorıen’i yöneten yüce bilge, on iki yıldır dünya’da, dünya’nın kaderini belirleyecek savaşa hazırlanıyor Nerede olduğu belli değil

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,60 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com