Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, baştan, çıkartan

Baştan Çıkartan Aşk

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baştan Çıkartan Aşk

Baştan Çıkartan Aşk

İsmi herkesin dudaklarında…
Yakışıklı Vikont Camden Brackley, altı yıl önce ayrıldığı İngiltere’ye geri döndüğünde, nişanlısını son on yılın en büyük skandalına karışmış bulacağını hayal bile edemezdi Eş olarak seçtiği Mirabella Whittingham, Londra’daki her erkeğe bir öpücük dağıtmıştı Kendisi dışında!

Fakat gerçeğin peşindeyken rezil duruma düşmenin önemi yoktur…
Nişanından sonra bir başına bırakılan Mirabella, kuzenini intihara sürükleyen bir adamı bulmaya son derece kararlıydı; bu, kendi itibarını mahvetmeye ve kendini küçük düşürmeye mal olsa bile…

Ancak peşine düştüğü adamı bulmak zorlaşır…
Planları istediği gibi gitmeyince Mirabella’nın aniden dönen nişanlısı Camden’den yardım istemekten başka çaresi kalmaz İyi de, yıllar önce kendisini yalnızlığa terk eden bu adama güvenebilir miydi?

“Enfes ve büyüleyici… Mutlaka okunması gereken kitaplardan
Joan Johnston, New York Times en çok satanlar listesinden A Stranger’s Game’in yazarı

“Nükteli diyaloglar ve hınzır entrikalar… Grey’in renkli karakterleri okuyucuların aklını alacak
Booklist

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,83 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com