Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babil, komplosu

Babil Komplosu

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babil Komplosu

Babil Komplosu

Yeni dünya Düzeni ya da başka bir deyişle Avrupa Birleşik Devletleri!
… Pençe Araplardan oluşan terörist grubuna, bu saldırının 11 Eylül uçak saldırılarını bile gölgede bırakacağını, tarihin en büyük terörist saldırısı olacağını söylemişti Onun bu sözleri Arapların çok hoşuna gitmişti Teröristlerin her birine aile desteği olarak verilen 500000’er dolar da cabası…
… Murhphy, başlığı ‘Yeniçağ Hareketi’ olan kâğıda baktı “Benim tahminim Dr Anderson araştırmalarını biraz daha genişletmiş” Dedi düşünceli bir ifadeyle “İncil’de Nimrod, Tanrı’ya karşı olan bütün mezheplerin babası olarak biliniyor Babil Kulesi’nin Tanrı’ya karşı gelmek için kullanılmasını teşvik ettiği söylenir Birçok gizemli antik din onunla bağlantılıdır ve Kabalizmin gelişmesinde rol oynamıştır Bugün haberlerde duyduğun gibi Ayrıca Gnostizm ve Tapınak Şövalyeleri, Gül haçlılar, Farmasonlar ve İlluminati gibi gizli dernekler de bundan türemiştir
Dr Anderson, araştırmalarına Madam Blavatsky ve Teozofi Derneği ile başlamış ve köklerinin Nimrod’a kadar ilerlediğini ortaya çıkarmıştır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com