Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
forum, kızları

Forum kızları :)

Eski 02-09-2007   #1
asyaland

Forum kızları :)

kız1 : Ya foruma geldiğimden beri bana asılıyo aslında pekde tipim değil ama bilmiyorum yaa
kız2 : Kimmiş kız söyle bakiim

kız1 : ya ****
kız2 : Aaa kız cok karizmatik bi avatarı var hem ilerde mod olcek diyolar walla bence kaçırma kızım nerden bulcan böylesini

kız1 : Ya öyle ama baksana geçen konuştuk foruma bile abisinin hesabıyla giriyomuşş daha kendi hesabı bile yok yarın öbürgün abisi ' Kulanmayın benim hesabımı yakında oglum gelcek almanyadan o kullancak' derse naparız biz yok uzun vadede bişe düşünemem

kız2 : Nolcek be kızım buluruz kullanılmayan boş bi hesap kullanırsınız işte benim arkadaslara sorarım hem

kız1 : Ya fatma bu forumda nerden bulcan kullanılmayan hesap Allah aşkına anca admin yakının olcak ki yapsın sana bi güzellik yoksa heryer dolu içgüveyside gidemem biliyosun

kız2 : Aman kızım sende amma nazlısınn yaaa

kız1 : Neyse sen beni boşver senin ki naptı kazandımı FAYS sınavını?(Forum adminlik yerleştirme sınavı)

kız2 : Evet kazandı sorma atama bekliyo şimdi

kız1 : Neyse babam geliyo bir iki konu açıyım da boş boş forumda oturdun dimi diye dellenmesin yine hadi görüşürüss

kız2 : Tmm görüşürüss

:))))))))))))))))))))))))))))
alıntıdır:)

Eski 02-09-2007   #2
tatia27

kız1 : Neyse sen beni boşver senin ki naptı kazandımı FAYS sınavını?(Forum adminlik yerleştirme sınavı)

kız2 : Evet kazandı sorma atama bekliyo şimdi

buna bayıldım çok güzeldi ya tşklr

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-11-2007   #3
doctor88

Komedİ İŞte BugÜsel Yaaaa
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-11-2007   #4
rebellious23

:))

güzelmiş

emeğine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-11-2007   #5
aisha

evet gerçekten güzel,teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com