Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aslanın, dişi, şarkısı

Dişi Aslanın Şarkısı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dişi Aslanın Şarkısı

Dişi Aslanın Şarkısı

"Şu andan itibaren ikizlerden küçük olan Trebond''lu Alan''ım ben Şövalye olacağım"

Trebond''lu Alanna bunları söyleyerek şövalyelik serüvenine başlar Kız olmasına rağmen macera peşinde koşan Alanna şövalyelik izni sadece erkek çocuklarına verildiği halde şövalyeliğe özlem duyarken; ikiz erkek kardeşi Thom büyü sanatını öğrenmeyi arzu eder Böylece iki kardeş bir gün yer değiştirmeye karar verir: Kız kardeşinin kılığına giren Thom büyücülük öğrenmek üzere manastıra; erkek kardeşi Thom''un kılığına giren Alanna ise çömez şövalye eğitimine başlayacağı Kral Roald''ın kalesine gider
Ancak şövalyeliğe giden yol hiç de kolay değildir Savaş için gerekli becerileri edinen Alanna, aynı zamanda duygularını kontrol edip dostunun ve düşmanının kim olduğunu ayırt etmeyi de öğrenmelidir
Alanna''nın kılıç ve büyüyle, macera ve kumpaslarla, iyi ve kötüyle dolu ilk serüveni başlar Onu kendi topraklarında bir efsane yapacak büyülü kaderini ve rüyalarını gerçekleştirmesinin ilk adımı olan bu ilk serüveni büyük bir heyecanla okuyacaksınız

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com