Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rehine

Rehine

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rehine

Rehine

Hatırladığım, aklımda kalan tek şey, eczanede, tezgâhın hemen yanındaki yerde duran büyük siyah ayak izleriydi

Bıçak gibi bir şey hatırlamıyorum

Boynumdaki soğukluk, bıçak da olabilir, boynumu delercesine bastırdığı uzun soğuk parmakları da… Bilemiyorum

Ama bu, benim hatırladığım ayak izleriydi ''Biri bunu gerçekten temizlemeli,'' diye düşünüyordum

Ve sonra arabaya bindik

Ve sonra gittik

Tully babasını hiç tanımamıştı Annesi ile birlikte kısa süreli yerlerde, porsiyonluk hayat yaşıyordu Annesi küçük Tully''yi, daha fazla hırpalan-maması için ya da belki de kendine göre başka sebeplerden ötürü; yerleşik bir hayat süren büyükbabasının ve Tully''nin hiç anlaşamadığı teyzesinin yanına gönderdi

Tully Noel arifesinde büyükbabasının ilaçlarını almak için eczaneye gitti…
Ve o eczaneden kaçırılarak, bir rehine haline geldi…
Onun çilesi 24 saat sürmüştü…
Ya da o öyle olduğunu iddia ediyor…

Peki, Tully bundan sonra eski yaşamına sahip olabilecek miydi?

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,33 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com