![]() |
Beastly |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BeastlyBeastly AŞK HİÇBİR ZAMAN ÇİRKİN DEĞİLDİR! Çirkin bir yaratığa dönüşmüştüm ![]() Aynaya bakakalmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Peri masallarından mı bahsettiğimi düşünüyorsunuz? Kesinlikle hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, İngilizce sınıfımdaki kızın bana yaptığı büyüden bahsediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Leziz bir aşk hikâyesi ![]() ![]() “Fantastik ve gerçekçi kurgunun hayranları için çekici ve sürükleyici bir hikâye ![]() “Gençler canavarın gerçek aşkın öpücüğüyle laneti kırıp sonsuza kadar mutlu yaşayıp yaşamadığını görmek için âdeta birbirleriyle yarışacaklar ![]() -Kirkus Reviews “Peri masalı tutkunlarının mutlaka okuması gereken bir eser ![]() “Beklentileri fazlasıyla karşılıyor ![]() “Hem genç kızlar hem de erkekler için oldukça çekici bir kitap ![]() “Gençler Alex Flinn’in hikâye anlatım tarzını ve kusurlu ama en nihayetinde sempatik olan ana karakterine hayran kalacaklardır ![]() “Okuyucular bu eski hikâyenin modern dünyada geçen yeniden anlatımından zevk alacaklardır ![]() ![]() -Children''s Literature Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 12,34 TL |
![]() |
![]() |
|