Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
apollonides, bilicisi, telmessos

Telmessos Bilicisi 2 : Apollonides

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Apollon rahibi Apollonides Tanrımız Apollon’a rahiplik onuru ve Apollonides adı bana, Lykia’nın kutsal kenti Letoon’daki Apollon tapınağında yapılan, özel ve gizli bir törende, Başrahip ve Rahip Mela tarafından verildi Sonrasında, sabah erkenden yola çıkacağım için, Ana tanrıçamız Leto ve ana tanrıçamızın kızı, tanrıçamız Artemis’in Başrahibe’lerini ziyaret ettim Beni kutsadılar ve başarılı olmam için dua ettiler Bu kadar genç bir yaşta, tanrımız Apollon’a rahip olduğum için sevinç duyuyorum ama diğer yandan da kutsal görevim için yeterince hazır olmadığımın korkusunu da içimde taşıyorum Beni, emeği, bilgisi ve sevgisi ile bu güne getiren annem Leto Tapınağının arşiv rahibesi Syessa Ana’ya ve bana bir anne kadar yakın olan Leto rahibesi Lamyra Ana’ya gittim ve onların da bana iyi yolculuk dilemelerini ve beni kutsamasını istedim Artık bundan sonraki yaşamımı tanrım Apollon’a adadım

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
19,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com