Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hepimizin, ölüsü

Hepimizin Ölüsü

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hepimizin Ölüsü

Hepimizin Ölüsü

Tuhaf ve seksi garson kız Sookie Stackhouse’a
kapılmamanın yolu yok Bizi de al Sookie! Bizi de!
HEPİMİZİN ÖLÜSÜ
Louisianalı garson kız Sookie Stackhouse, şu sıralar potansiyel yeni sevgilisi, şekildeğiştiren Quinn ve giderek yaklaşan vampir zirvesiyle çok meşgul New Orleans’ı sarsan fırtınada, üssü hasar gören Vampir Kraliçe Sophie-Anne kendisini devirmek isteyenlere karşı güçsüz durumda Sookie’nin zirvedeki görevi Sophie-Anne’i desteklemek Ancak çok geçmeden Sookie, vampir dünyasının derinliklerine çekilmeye başladığında bu görevin göründüğü kadar kolay olmadığını fark edecek

“Charlaine Harris’in hayalgücü geniş ve yaratıcı dünyasına bayılıyorum!”
- Christine Feehan
“Yatmadan önce bir bölüm okurum diye düşünüp
yedi bölüm birden okuduğunuz kitaplardan biri
- Alan Ball

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,95 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com