![]() |
Vasiyetnameyi Okuyunuz |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Vasiyetnameyi OkuyunuzMEDİNE-İ MÜNEVVERE'DEN GELEN BU VASİYETNAMEYİ OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ ![]() BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM Medine-i Münevvere'de Türbe-i Şerif Hatibi Şeyh Ahmet Diyorki: 'Vallahülazim bu vasiyetnamede zerre kadar yalan yoktur ![]() 'Bir cuma gecesi namazımı eda edip uyumaya varmıştım ![]() 'Ya Şeyh Ahmet' diye bana bir nida geldi ![]() 'Lebbeyk Ya Rasullallah' deyip Peygamber Efendimiz (s ![]() ![]() ![]() gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Şeyh Ahmet! ![]() ![]() ![]() ![]() veriyorum ki, geçen cumadan bu cumaya 16000 kişi öldü ![]() tek Müslüman çıkmadı ![]() gördüm ![]() Ya Şeyh Ahmet! ![]() ![]() ![]() men ettiler ![]() ![]() başka birşey düşünmedi ![]() ![]() olan tartılarına hıyanet etmeyi adet ettiler ![]() Ya Şeyh Ahmet! ![]() ![]() ![]() tevbe ve istiğfar etsinler, namaz kılsınlar, zekat vermesini adet etsinler ![]() Ya Şeyh Ahmet! ![]() ![]() ![]() ediyor ![]() ![]() güneş tutulacak ![]() ![]() Kuran-ı Kerim insanların gözüne gözükmeyecektir ![]() günahlarına tövbe etsinler ![]() ![]() ![]() zuhur edecek ![]() Ya Şeyh Ahmet! ![]() ![]() ![]() vasiyetnameyi bir köyden bir köye, bir kazadan bir kazaya, bir ilden bir ile, bir devletten bir devlete gönderirse Huzur-u Mahşerde günahları affedilir ![]() ![]() ![]() ![]() görmüş olur ![]() Kim vasiyetnameyi işitipte yazmazsa, bir köye veya bir başka yere göndermezse, yüzü kara ola ![]() Türbe-i Şerif'in Hatibi Şeyh Ahmet 3 defa yemin edip, 'Vallahülazim bu vasiyetnamede yanlış bir bilgi verirsem, bu dünyadan öbür dünyaya imansız gideyim' dedi ![]() 'TÜM MÜSLÜMANLARA' gönderilmistir ![]() NOT: 'Bunu her müslümanın okuması için elinizden geleni yapınız ![]()
|