Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkımı, gömdüm, yüreğime

Aşkımı Yüreğime Gömdüm

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkımı Yüreğime Gömdüm

Aşkımı Yüreğime Gömdüm

Cezbedici bir güzelliğe sahip olan Cassandra Hindistan’daki ailesinin yanına gittiğinde bir baloda Julian’a aşık olur Bütün erkekler baloda genç kıza kur yaparlarken onun gözü Julian’dan başkasını görmez Annesiyse bu durumdan hiç memnun değildir çünkü Julian bir melezdir, kendileri gibi soylu bir aileden gelmemektedir ve ona uygun bir erkek değildir Kızını genç adamdan uzak durması için defalarca uyarır Julian da Cassandra’ya aşık olmuştur ve onunla evlenmek istemektedir Fakat toplumsal baskı yüzünden zor günler yaşamaktadırlar, ancak genç aşıklar kimseyi dinlemek niyetinde değillerdir

Cassandra ve Julian her şeye rağmen ve her baskıya rağmen evlenebilecekler miydi? Birbirlerine verdikleri aşk yeminini yerine getirebilekler miydi?

1800’lerin büyülü Hindistan’ında geçen bu büyük ve tutkulu aşk macerasını okurken siz de genç aşıklarla beraber onların yaşadıkları dertleri, sıkıntıları, baskıları, aşkı ve sevgiyi hissedecek ve aşkın hiçbir engel tanımadığını bir kez daha göreceksiniz Keyifli okumalar…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,90 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com