Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gece, karanlık

En Karanlık Gece

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Karanlık Gece

En Karanlık Gece

EN KARANLIK GECELERDE SAKLANIR AŞK…

“Showalter muhteşem bir yazar
-Karen Marie Moning

“Doğaüstü aşk romanlarının en önemli yazarlarından birisi
-Kresley Cole

Güçleri… İnsanüstü
Tutkusu… Sonsuzluğun ötesinde…

Geçmişten gelen sesler tüm hayatı boyunca Ashlyn Darrow’a acı çektirmiştir Bu kâbusa bir son vermek için Budapeşte’ye giderek doğaüstü yetenekleri olduğu söylenen adamlardan yardım istemek durumunda kalır Ancak grubun en tehlikeli üyesi ve kendi cehenneminde tutsak olan Maddox’ın kollarına sürükleneceğinden bihaberdir

İkisi de acılarını dindiren bu ani açlığa karşı direnemez ve karşı konulmaz bir tutkunun kıvılcımları alevlenir Ancak her sıcak temas ve yakıcı öpücük onları yok oluşa… ve aşkın en zorlu sınavına doğru götürecektir

Sonsuza dek lanetlenmiş olmalarına rağmen Karanlığın Efendileri karşı konulmaz bir baştan çıkarıcılığa ve akıl almaz boyutlardaki güçlere sahiptir Gena Showalter’ın
bu yeni ve inanılmaz serisini kaçırmayın…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com