![]() |
Kemik Adamın Kızları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kemik Adamın KızlarıKemik Adamın Kızları “Kuzuların Sessizliği ve Se7en’dan bayrağı devralan Ted Dekker, insan ruhunun ışık görmemiş noktalarında gezinen bu romanıyla korku-gerilim türünü bir adım ileriye taşıyor ![]() Kirkus Reviews “Bu kitap tüylerinizi ürpertmekle kalmıyor; korku içinize işliyor ve bir süre sonra bir parçanız olup sizinle birlikte yaşamaya başlıyor ![]() Brad Meltzer, “Ted Dekker korku-gerilim edebiyatının gerçek bir ustası ve bu da şimdiye kadarki en muhteşem eseri ![]() Nelson DeMille, “Bir solukta okunacak bir güç gösterisi ![]() James Rollins, “Ted Dekker kendine özgü tarzıyla, türünün en iyi örneklerini sergiliyor ![]() School Library Journal “Heyecan ve gerilim yüklü bir yolculuk ![]() Publishers Weekly * * * BANA KEMİKADAM DİYORLAR, AMA ŞEYTANIN TA KENDİSİYİM ![]() KIZIN ELİMDE VE SENİN ONU BULUP BULAMAYACAĞINI GÖRMEK İSTİYORUM ![]() EĞER YEDİ GÜN İÇİNDE KIZINI ALMAYA GELMEZSEN KEMİKLERİNİ TEKER TEKER KIRMAYA BAŞLAYACAĞIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * İki yıl aradan sonra tekrar ortaya çıkan KemikAdam, kendine sekizinci kurban olarak istihbarat subayı Ryan Evans’ın 16 yaşındaki kızını seçer ![]() ![]() Irak’ta direnişçiler tarafından kaçırılıp işkence gördüğü kâbus dolu günlerin ardından ülkesine geri dönen Ryan Evans, karısının ve kızının ona sırt çevirdiğini görünce dünyası başına yıkılır ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 19,00 TL |
![]() |
![]() |
|