Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cennet, issız

Issız Cennet

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Issız Cennet

Issız Cennet

Çocukluğun büyülü dünyasını yeniden kuran Cervantes ödüllü bir roman…
1930’lar İspanyasında “tuhaf” küçük kız Adriana ile Rus
göçmen çocuğu Gavrila’nın hem rüya gibi belirsiz hem de
günlük gerçekler gibi katı hikâyesi

“Adri”, yanlış bir zamanda, annesiyle babasının artık birbirlerini sevmediği bir sırada doğmuş İkiz ağabeylerine de ablasına da hiç benzemiyor, “Devler” dediği yetişkinlerin dünyasına akıl erdiremiyor, kocaman evde küçücük sığınaklar bulup oralardan gözlüyor bu haşin dünyayı Onun da kendisine ait bir dünyası var Hayallerden ve masallardan ördüğü bu dünyayı, “Gavi”yle birlikte iki kişilik bir cennete dönüştürecek: İlk aşk Ama dışarıda, Devler’in dünyasında, İç Savaş çanları çalmaya başladı, Tekboynuz bir daha dönmemek üzere cenneti terk edecek

Katalan yazar Ana María Matute, Türkçedeki ilk kitabı Issız Cennet’te, yetmiş yıllık yazarlık deneyimiyle, çocukluğun büyülü dünyasını yeniden kuruyor

“Ortadan kaybolan sadece o değildi, aynı zamanda sıcaklık, merak ve bende uyandırdığı öğrenme arzusu da yok olup gitti Bir yokluğun her türlü varlıktan çok daha fazla yer kaplayabileceğini asla düşünemezdim Ve büyük
yalnızlığımın farkında olarak yaşamaya devam ettim

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,31 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com