Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
henry, june

Henry ve June

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Henry ve June

Henry ve June

Anaïs Nin''in orijinal ve sansürsüz güncelerinden oluşan Henry ve June, bir kadının cinsel uyanışına dair samimi bir anlatı olarak ün kazandı Günceler; 1931 yılının sonlarında başlayıp 1932 yılının sonuna kadar Anaïs ''in Henry Miller ve karısı June ile tanıştığı dönemdeki Paris''in günlük hayatına odaklanıyor Anaïs, Henry''nin edebi dehâsından, June''unsa güzelliğinden derinden etkilenmişti June''un New York''a gidişinden sonra Henry ile aralarında ateşli bir ilişki başladı Bu ilişki ile cinsel özgürlüğü tatmış olsa da, evliliğine ihanet etmenin verdiği suçluluk, Anaïs ''in psikanalize ihtiyaç duymasına neden olmuştu

Aklı bir soruya saplanıp kalmıştı: "June döndüğünde ne olacak?"
İki aşk arasında, Henry ve June arasında kalmıştı

Bu güncede, daha önce yayımlanmamış olan bölümler, Henry ve June aşkına odaklanarak biraraya getirildi Anaïs bu dönemde yaşadığı taşkınlıklar, onu Henry Miller''ın stilinden uzaklaşıp kendi sesini bulmaya, yaşadıklarını ustaca ve özgün bir şekilde yansıtmaya taşıyacaktı

"Sadakate çok değer veriyorum Ama meşrebim yazara uygun, kadına değil Böylesi bir ayrım çocukça gelebilir, ancak mümkün Aşırı harareti, fokurdayan fikirleri ayıklayın, karşınızda mükemmeliyete âşık bir kadın bulursunuz Sadakat de mükemmelliklerden biri Ancak şu an, bu bana aptalca ve akılsızca geliyor, çünkü kafamda çok daha büyük tasarılar var Kusursuzluk durağan, bense doludizginim"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,98 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com