![]() |
Sevdiğime Söyle |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Sevdiğime Söyle![]() ![]() yanındayım ben hep onunla yüreğim ellerim gözlerim ![]() Ara sıra o da düşünsün beni karanlık çöktüğünde ![]() Kimbilir bir yıldızda birleşir yüreklerimiz belki de ![]() ![]() ![]() ![]() Ey rüzgâr sevdiğime söyle sen savururken umutları diyardan diyara toplasın yerlerden hayallerimi bassın bağrına sevgiyle ![]() ![]() ![]() Kimbilir hayaller gerçekleşir belki onun eli değdiğinde ![]() ![]() ![]() ![]() Ey yağmur sevdiğime söyle her toprağa düştüğünde sen gözlerim eşlik eder sana bilsin ona söyle ![]() Bilsin ki her yağmurda hatırlasın beni tutsun damlaları yüzüne sürsün öpsün damlalar gözlerinden özlemle ![]() ![]() ![]() ![]() Ey deniz sevdiğime söyle Köpük köpük sahiline vurduğumu ![]() Unutmasın bıraktığı yerde durduğumu ![]() Her martı çığlığında çınlasın sesim yüreğinin en derinlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() Ey hayat sevdiğime söyle onsuz bir anlamın olmadığını ![]() Söyle ona deli divane bir gönlün kuytularda ağladığını ![]() Ve Onu unutmadığını Unutmayacağını ![]() ![]() ![]() ![]()
|