Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ciltli, heidi

Heidi (Ciltli)

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Heidi (Ciltli)

Heidi (Ciltli)

Alp Dağları''nda büyükbabasıyla çok mutlu bir yaşam süren Heidi, eğitim görmesi ve tekerlekli sandalyeye mahkum bir kıza arkadaşlık etmesi için Frankfurt''a götürülür Ama dağlarda doğayla ve sevgiyle mutluluk dolu bir yaşam sürdükten sonra, şehrin kasvetli havası minik kızı hasta eder Heidi''nin dağlara ve büyükbabasına olan düşkünlüğü sonunda herkese mutluluk verecek bir dizi olaya yol açar Milli Eğitim Bakanlığı''nın belirlediği 100 temel eser arasında yer alan Heidi, hemen hemen bütün dünya dillerine çevrilmiş ve tüm dünya çocuklarının zevkle okuduğu bir klasik haline gelmiştir Heidi 1980''lerde, Japonlar tarafından çizgi film haline getirilmiş ve bu çizgi film ülkemizde TV''de gösterildiğinde büyük ilgi çekmiştir(Arka Kapak)

170x230

Ciltsiz

2 Hamur

Çevirmen : Saffet Günersel

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com