Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
einstein, faktörü

Einstein Faktörü

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Einstein Faktörü

Einstein Faktörü

“Einstein Faktörü varlığından haberiniz bile olmayan zihinsel yeteneklerinizi ortaya çıkaracak İnanılmaz!” – Duncan Maxwell Anderson, SUCCESS

Son yapılan araştırmalar, ünlü düşünürlerin başarılarının genetik bir üstünlükten değil, zihnin koşullanması sonucu gerçekleştiğini öne sürüyor Artık zihninizi eğiterek kendinizi her alanda geliştirebilirsiniz
Dr Win Wenger, algılarınızı, sezgilerinizi ve genel zekanızı geliştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi bu kitapta sunuyor Bu kolay tekniklerle bilinçaltınızın derinliklerine inip neler yapabileceğinizi keşfedin
Hafızanızı güçlendirin
Daha hızlı okuyun ve daha hızlı öğrenin
Sınavlardan daha yüksek not alın
Özsaygınızı geliştirin
Bilinçaltınızın gizli gücünü ortaya çıkarın
Sezgilerinizi güçlendirin
Zekanızı seviyenizi artırın

Einstein Faktörü daha verimli ve yaratıcı bir hayat için ilk adım!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,49 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com