Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalan, kasaba, soluksuz

Soluksuz Kalan Kasaba

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soluksuz Kalan Kasaba

Soluksuz Kalan Kasaba

Zaman dolduğunda gökyüzü delinecek, doğa verdiklerini geri alacak ve yüzlerce yaşam yok olacaktı…
Sakin bir balıkçı kasabasında nedensiz yere ölen insanlar… Yıllardır içinde sakladığı bedenleri tükürür gibi sahile savuran deniz…Ölü bedenlerinde tekrar hayat bulmaya çalışan yitik ruhlar…
Ve küçük bir kızın öfkesiyle lanetlenen masum bir aile…
“Kaliteli anlatım, tüyler ürpertici bir hikâye…”
The Times
“Nedensiz yere soluk alamayan kurbanlar, gizemli yaratıklar, birbirinden bağımsız görünen; ancak gerçekte bir bütünün parçası olan olaylar… Harvey, Stephen King’in başarısı ve Annie Proulx’un edebi değeri ile karşılaştırılıyor
Publishers Weekly
“Olağanüstü hayal gücüyle insanın tüylerini ürperten bir hikâye…”
Nobel ödüllü J M Coetzee
Beni derin denizlere gömmeyin Soğuk, karanlık dalgalar yutar beni
Karanlık sular ışığı emer Bana güneş altında bir mezar kazın

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,63 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com