Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kördüğüm

Kördüğüm

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kördüğüm

Kördüğüm

“Seksi ve eğlenceli Karşı koymak imkânsız Bayıldım!”
Lori Foster

“Heidi Betts romantik öykülere seksi, yeni bir soluk getiriyor Muhteşem!”
Carly Phillips

“Neşeli ve benzersiz bir anlatım, çekici karakterler, akıcı diyaloglar bir araya gelip Kördüğüm’ün yılın en eğlenceli romantik hikâyesi olmasını sağlamış Mizah ile erotizmi bir araya getirebilme yeteneği Heidi Betts’i günümüzün aşk romanı yazarları arasında üst sıralara yerleştiriyor
Lisa Kleypas

“Yeni, ateşli, karşı konulamaz Kördüğüm’ün her sayfasına bayılacaksınız
Leanne Banks

Dylan Stone, Cleveland Herald gazetesindeki, Veronica Chasen’ın da başvurduğu işe kabul edilince iki gazeteci arasında amansız bir rekabet, köşe yazıları aracılığıyla sürdürdükleri bir savaş başlar Birbirlerine bungee jumping veya rafting yapmak, dövme yaptırmak gibi konularda meydan okurlar, ilk pes eden yenilmiş sayılacaktır Ama Veronica’nın son numarası, Dylan’ı belki de hayatının en zor işiyle karşı karşıya getirir Victoria Dylan’ın örgü örmeyi öğrenemeyeceğini iddia eder

Dylan babaannesinin bile yapabildiği bir şeyin kendisini korkutmasına izin verecek değildir Bir atkı örecek, Veronica’nın her hafta toplanan örgü grubuna katılacak kadar cesurdur Ancak insanın sinirine dokunacak kadar yakışıklı bir erkek olan Dylan örgü grubuna gelip bütün kadınları büyüleyince Veronica kendini çetrefilli bir düğümün içinde bulur ve bu düğüm aşka çok benzemektedir

ÖFKELERİ SONSUZA DEK SÜRECEK MİYDİ?

YOKSA AŞK, HER DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK KADAR GÜÇLÜ MÜYDÜ?

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,98 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com