Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sosyopat

Sosyopat

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sosyopat

Sosyopat

“Kendimi tüm bunların kâbus olduğuna ve bu kâbustan uyanacağıma ikna etmeye çalışıyorum Ama
uyanmayacağım Gözlerinin içine bakınca bir insanı değil, infazcımı görüyorum Artık gözyaşı dökmüyor, merhamet
dilemiyorum Yakarışlarım onu heyecanlandırmaktan başka bir işe yaramıyor Ona bu tatmin duygusunu
yaşatmayacağım Demek ölümüm böyle olacaktı…”
Tanrı’nın kendisini günahkâr ruhları arındırmakla görevlendirdiğini düşünen Simon, çarpık dini inançlarının etkisi ve
ölü annesinin rehberliğiyle seçilmiş olanları, yani genç anneleri kaçırıp işlediği her cinayetle birlikte cennete bir adım
daha yaklaştığını sanmaktadır Kurbanlarını şehirden uzak evinde yarattığı Kefaret Odası’na hapsedip kurtuluşlarını
ayaklarına getirdiğini düşünen bu dehşet verici seri katil, polisin elinden kaçmayı her defasında başarır
Davaya atanan Dedektif Rizzo ise, hem erkek meslektaşlarının saygısını kazanmak, hem de davayı çözmek isterken
kurban profiline uyduğunun farkında değildir Kedinin fareye fareninse kediye dönüştüğü bu tüyler ürpertici cinayet
oyununda sıradaki kurbanın kim olacağı artık bir kördüğümdür…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,15 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com