Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kutsanmış

Kutsanmış

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kutsanmış

Kutsanmış

Clara, aylarca, gördüğü orman yangınında yardıma muhtaç haldeki gizemli Christian Blaze’i kurtarmak için eğitim aldı Ama hiçbir şey onu o gün vereceği büyük karara hazırlayamamıştı –ya da amacının, dünyaya geliş sebebinin
ne olduğunu öğrenmeye Ve Clara’nın varoluş sebebi, hiç de
düşündüğü gibi açık ve net değildi

Şimdi Christian’a karşı giderek karmaşıklaşan hisleri ve sevgilisi Tucker arasında kalırken, Clara, yangın günü aslında ne yapmış olması gerektiğini anlamaya çalışıyor İki melek türü arasındaki çatışmaya her geçen gün daha da çok çekiliyor ve yüzleşmesi gereken yeni bir gerçek karşısında elleri kolları bağlı kalıyor: Çok yakınındaki biri, birkaç ay içerisinde ölecek

Geleceği bu kadar belirsizken, Clara’nın emin olduğu tek
şey, o yangının aslında her şeyin başlangıcı olduğu

KUTSANMIŞ, CYNTHIA HAND’İN KORUYUCU
İLE BAŞLAYAN ÜÇLEMESİNİN İKİNCİ KİTABIDIR
KORUYUCU MELEKLERİN HİKAYESİ DEVAM EDİYOR

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,37 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com