Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
komplosu, mozart

Mozart Komplosu

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mozart Komplosu

Mozart Komplosu

Ben Hope kendi yaşamı için koşuyor…
Eski SAS komandosu Ben Hope, ağabeyi Oliver’ın gizemli ölümünü araştırmasını isteyen güzel opera yıldızı ve ilk aşkı Leigh Llewellyn’in teklifini kabul ettiğinde, kendini asırlık bir yapbozun içinde bulur
Oliver, Mozart’ın ölümünü araştırırken trajik bir kazada ölmüştür, oysa gerçekler böyle değildir Araştırmaları, saygın bir mason olan Mozart’ın, tarikatın gizemli bir kolu tarafından öldürülmüş olabileceğini ortaya çıkarır Tek ipucu, bestecinin yazdığına inanılan eski bir mektupta gizlidir
Leigh ve Ben kurban ayinine ait bir video çekimini ele geçirdiklerinde, tarikatın hâlâ var olduğunu keşfederler – ve sırlarını korumak için onları hiçbir şeyin durduramayacağını da
Oxford’un muhteşem kiliselerinden Venedik’in dolambaçlı kanallarına, Viyana’nın büyüleyici mimarisinden Slovenya’nın karlı dağlarına uzanırken; Ben ve Leigh geçmişi unutup MOZART KOMPLOSU’nun altında yatan gerçeği bulabilmek için Avrupa’yı baştan sona kat etmek zorundadırlar
Dan Brown, Sam Bourne ve Ludlum’un Bourne serilerinin hayranlarını büyüleyecek soluk soluğa bir takip

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,60 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com