Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babamın, gözleri, kedi

Babamın Gözleri Kedi Gözleri

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bugün annem, ilk kez, ben sormadan, babamdan söz etti Doğum günümden konuşuyorduk İki gün sonra doğum günüm Annem, babamın da doğum günüme gelebileceğinden üstü kapalı söz etti Nereden biliyor? Demek benden gizli görüşüyorlar Ben de annemden gizli, babamla mektuplaşıyorum Ama üçümüz bir araya gelemiyoruz Tuhaf bir bilmece Babam doğum günüme gelirse sevinçten çıldırırım Boynuna sarılır, asla gitmesine izin vermem

Babamın Gözleri Kedi Gözleri, ilkokula giden bir kız çocuğunun günlüğünden oluşan bir roman Bir gün yeni bir eve taşınırlar Küçük kız, her gün, o çok sevdiği babasının eve gelmesini bekler Baba gelmez Çünkü, anneyle araları açılmıştır Yine de babayla küçük kız arasında küçük haberleşmeler, kısa mektuplaşmalar olur Duygu dolu, sevgi dolu bir kitap

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com