![]() |
Bugün Hayal Kuracaktım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Hayal KuracaktımBugün Hayal Kuracaktım Bir Cumartesi sabahı… Evde tek basına, yatagında hayal kurmaya çalısan bir kız… Ve nereden geldigi belli olmayan bir yavru kedi sesi… Iste Aslı’nın macerası baslıyor ![]() seferber oluyor, hatta itfaiye bile… Kedi agacın tepesinde, bakalım kurtarabilecekler mi? Bırakın kediyi acaba Aslı kendini kurtarabilecek mi? Bugün Hayal Kuracaktım Gökçe Ates Aytug’un ilk kitabı ![]() Türkiye’nin en önemli çocuk yazarlarından biri olacagını hissettiriyor bizlere ![]() ![]() ![]() belki de yazarın kendisi ![]() ![]() Olayları çocugun masumiyeti, saıgı, saskınlıgı ile izliyoruz ![]() kurdugu “hepimizin içinde yasayabilecegi” samimi atmosfer, kullandıgı duru ve esprili dil sayesinde dâhil oluyoruz öyküye ![]() çocuk oluyoruz ![]() kadar da komik olayda biz de yer almak ve yardım etmek istiyoruz ![]() Bugün Hayal Kuracaktım, günlük hayatın içindeki sıradan insanların, sıradan bir günündeki sıra dısı olayları anlatıyor çocuk gözüyle ![]() Bildigimiz ve kendimizi iyi hissettigimiz duygular hâkim öyküye ![]() Çocukluk kaygılarımız, kıskançlıklarımız, isler kötüye gittigindeki panikleme hallerimiz… Sevgi, güven ve dayanısma ile çarçabuk atlatılan üzüntüler ![]() mesut yasayarak büyüklere ders veren çocuklar ![]() Kitap bu durusuyla, “Çocuklar çabuk sıkılıyor, aksiyon lazım, dogaüstü güçler sart, biraz sihir, biraz büyü de iyi olur” diyen modern çocuk edebiyatı mühendislerine de en güzel yanıtı vermis oluyor ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 5,68 TL |
![]() |
![]() |
|