Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kumkurdu

Kumkurdu

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kumkurdu

Kumkurdu

Zackarina anne babasıyla birlikte deniz kıyısında bir evde yaşıyordu Bir gün yalnız başına sahile indi ve orada eşi benzeri olmayan biriyle karşılaştı: Kürkü altın gibi parıldayan, vahşi ve güzel Kumkurdu’yla
Åsa Lind’in, Zackarina ile Kumkurdu’nun müthiş dostluğunu anlattığı hikâyecikleri büyüleyici, eğlenceli, meraklı ve eşsiz
Kumkurdu’yla tanışmak gerçekten büyük bir şans!

– Evren her şeydir, dedi Kumkurdu Var olan her şey! Burada ve şimdi, o zaman ve orada Aydınlık ve karanlık, galaksiler ve yıldızlar, gezegenler, kuyrukluyıldızlar, trampetler ve kartallar ve ayılar ve bazen, bir pantolonun cebinde duran tozlu, kırmızı şekerlemeler
– Benim biraz önce yuttuğumdan mı? dedi Zackarina O da mı evrenin bir parçasıydı?
– Elbette! dedi Kumkurdu O da evrenin bir parçasıydı Sen de Zackarina, sen de evrenin bir parçasısın
– Ben mi? Gerçekten mi? dedi Zackarina
Kumkurdu yalnızca gülümseyip başını salladı Ve kısacık bir an, bütün evren onun altın sarısı gözlerinde parladı Zackarina kendini hafiflemiş hissetti O kadar mutlu olmuştu ki, eve neredeyse uçarak gitti

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,32 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com