Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
meşhurlar, sanatçılar, yazarlar

Yazarlar Sanatçılar Meşhurlar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üstad Peyami Safa yarım asra yakın bir zaman Babıali''de sırf kalemi ile yaşayan ender insanlardan biri idi Türk san''atının, edebiyatının ve fikir hayatının hemen bütün meşhurlarını yakından yanınmış, onlarla dostlukları, zaman zaman kalem kavgaları olmuştur
Türk fikir ve san''at hayatında, dostluğu ve desteğine muhtaç olunan, aranan, ama kalem kavgalarında en çok çekinilen kişi olduğu muhakkaktır Birçok san''at ve fikir adamını o takdim etmiş, meşhur etmiş, bazılarını da kalemiyle perişan etmiştir İşte bu ciltte onun Türk fikir ve san''at hayatının meşhurları hakkında yazdıklarını topladık Yabancı mütefekkir ve san''atçılardan bazıları hakkında yazdıklarını da aldık Edebi hatırat olarak büyük bir değeri olduğuna inandığımız eseeri zevkle okuyacağınızdan eminiz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com