Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birinci, kat, yazıları

On Birinci Kat Yazıları

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

On Birinci Kat Yazıları

On Birinci Kat Yazıları

Günlük bir gazetede yazı yazmak, ele alınan konuda yaşadığınız ülkenin günlüğünü tutmak anlamına gelir Türkiye deki toplumsal belleğin ne kadar gelişmiş olduğu malumunuz Bizde zaman aşınımından çok bellek aşınımı yaşanır Yaşanılanlardan ders almaktan çok unutmak tercih edilir nedense Ve bu bir kısırdöngü içinde sürüp giderİşte Doğan Hızlan, bu nedenle günlük yazıların kitaplaşması gerektiği düşüncesini ön plana çıkarıyor ve yazılarını bir zaman çizgisi izleyerek art arda alıyor kitabına Nitekim bu çizgi gelişim ya da gerilemeyi takip etmek için gerekli İşte Hızlan, yazılarında okurlarının bu gelişim çizgisini takip edebilmesini amaçlıyor Kültür sanat alanında biraz da olsa toplumsal bir bellek oluşturabilmek amacında olan yazar, "kültür sanatı soyut bir kavram olarak hiçbir zaman düşünmedim, sanatın yaşamın içinden gelmesini, belli bir yaşam kültürü oluşturmasını istedim" diyerek çiziyor rotasını

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,53 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com