Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
volüm, yüksek

Yüksek Volüm

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüksek Volüm

Yüksek Volüm
[*]Bu kitapta zaman zaman tüm ahlak değerlerini sarsan düzeyde iğrenç konuşmalara ve olaylara tanık olacaksınız Bunları kitabıma alırken amacım her şeyi olduğu gibi aktarmak ve dürüst bir kolaj yaratmaktı Kitabı ilkokula giden çocuğunuza karne armağanı olarak almanızı öneremiyorum Teybin sesini kısıp oto sansür uygulayabilir, gerçek diyalogları ve olayları törpüleyebilirdim Ama o zaman ne kendime saygım kalırdı, ne de bu kitabın adı Yüksek Volüm olurdu Gelecek eleştirileri Beyaz Lale için kendini savunan Ömer Seyfettin, Full Metal Jacketin yönetmeni Stanley Kubrick ve Panteranın solisti Phil Anselmoyla birlikte göğüsleyeceğim

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
1,68 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com