![]() |
Uykudan Önce Bir Tane |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uykudan Önce Bir TaneUykudan Önce Bir Tane BİR KİTAP KOVALADIM ![]() ![]() ![]() İnternet sitelerini gezerken onun yazılarına rastladım bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() Üç, dört, beş ![]() ![]() ![]() Yazarların da "yazarı" oluyormuş ![]() Her gün yazarımı arayıp buluyordum ve okuyordum ![]() Kimi zaman onun yazılarını çalmayı düşündüm ![]() ![]() ![]() Bir gün tanıştık ![]() Tavırları, ses tonu, kimliği, kişiliği de yazıları gibiydi; özenli, mert, kişilikli, sevecen, barışçı ve duygulu ![]() ![]() Sonunda şöyle dedi: "Benim yazılarım bir çok yazan insanınki gibi uçup gidecek ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sefer ben yere baktım ![]() Bu memlekette kitap yazmak ve o kitabın satıldığını görmek için "yazar"dan ziyade birşey olmak gerektiğini biliyordum, bunun tanığıydım aslında ![]() ![]() Yanaşmıyordu ![]() Ömrümde ilk kez bir kitabı adeta kovalıyordum ![]() Kitap kaçıyordu ![]() "Kitap satmayabilir, ama yazılar birarada dursun ve kaybolmasın" diyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda ![]() ![]() ![]() İşte bu elinizde tuttuğunuz kitap yapıldı ![]() Nesrin Yanık''ın bu ilk kitabı ![]() ![]() İnsanlar kuyrukta olacaklar ![]() Kuyruğun en arkasında de ben ![]() BEKİR COŞKUN Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 6,17 TL |
![]() |
![]() |
|