Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adımız, çıkmış, türklere

Adımız Çıkmış Türklere

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adımız Çıkmış Türklere

Adımız Çıkmış Türklere

Mustafa''yı futbol dünyasında, kişiliğiyle çok büyük bir hoca olan Parreira''nın yanındaki konuşmalarıyla tanıdım Güler yüzlü olma özelliğine de sahip olan bu sevimli gençle futbol dostluğumuz uzun süre devam etti Bir gün onun sadece çevirmen olmayıp kendi duygularını düşüncelerini ve izlenimlerini de kağıda aktarabilmekte ne denli başarılı bir yazar olduğunu keşfettim Bir iki derken şimdi de öncekiler kadar keyifle okuyacağımız üçüncü kitabı da gururla elime geçti Bizden birinin bizi bize anlatması bana her zaman ilginç gelmiştir

HALİT KIVANÇ
Ben zaten başından beri iddia edip duruyordum, bu çocuk “Nasrettin Hoca''nın torunu” diye Bu kitabını gördükten sonra şüphem kalmadı; evet, kesin o Değilse de ben Nejat Uygur değilim

NEJAT UYGUR
Mustafa''yı ilk önce bir Fenerli olarak tanıdım, sonra Fener aşkıyla yazılmış kitabıyla, ardından tiyatro oyunlarını takip eden bir sanatsever olarak devam etti sohbetlerimiz Sonrasında ise renkli kişiliği, nükteli sohbeti ve dilinden düşürmediği ikizleri ile hayata renk katmaya devam etti İşte bu kültürlü, görgülü, akıllı ama bir o kadar da komik arkadaşımızdan yeni bir kitap Keyifli okumalar

BERNA LAÇİN
Bir kitap fuarında yüzünde kocaman bir gülümsemeyle tanıdığım Mustafa Kıran, bende ilk görüşte "Türk gibi samimi" hissiyatı uyandırmıştı Boşuna değilmiş Ulusumuz hakkında kaleme aldıkları, eğlenceli olmanın yanı sıra oturup düşünülecek cinsten aforizmalar Mustafa Kıran Türk sporuna katkılarını, Türk kimliğine katkılarıyla sürdürüyorOnun tanıklıkları yüz güldürecek cinsten, gülmeye son derece ihtiyacımız olduğu bu günlerde üstüne basılmayacak bir kitap elinizde tuttuğunuz Seveceksiniz Eminim

MESUT YAR
Sevgili Kolej arkadaşım Mustafa''nın ilk iki kitabını zevkle okudum Şimdi sıra üçüncüde Arkadaşımın kitaplarını peşpeşe okumak beni çok mutlu ediyor Çok merak ediyorum, Mustafa sen hangi ara bizim konuşmalarımızı not aldın da kitap yaptın?

ENGİN VEREL

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com