Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilimsel, cantatrıx, sopranıca, yazılar

Cantatrıx Sopranıca L. Ve Diğer Bilimsel Yazılar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cantatrıx Sopranıca L. Ve Diğer Bilimsel Yazılar

Cantatrıx Sopranıca L Ve Diğer Bilimsel Yazılar

Perec, yeri geldiğinde değerli kadın ses sanatçılarının üzerine domates atılması deneyinin sonuçlarını göstermek için nörofizyolojist veya İputupi Adası’ndaki kelebeklerin melezleşmesini incelemek için böcek uzmanı, yeri geldiğinde iki büyük adamın arkadaşlığının şarkısını söylemek için kutsal işler bilimcisi veya Chartres Katedrali’ni takdim etmek için tarihçi olacaktır Son olarak, onu, arkadaşı Harry Mathews’la işbirliği yaparak, bilgili bir filolog kimliğiyle, Raymond Roussel’in daha önce yayımlanmamış, değerli olduğu kadar esrarengiz bir eserinin kusursuz bir yorumuna el atmış olarak görüyoruz

Parodi mi? Büyük edebiyat eserlerini taklit ederek ortaya çıkarılmış bir eser mi? Aşırı taklit mi? Karikatür mü? Burada toplanan ve Perec’in pek de bilinmeyen bir tarafını, bilgin kimliğini öne çıkaran metinlerin her birine bir isim verme işini okura bırakalım

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com