Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dostum, eşek, ustam, örümcek

Ustam Eşek Dostum Örümcek

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahmet Murat Aytekin’in esprili ve keyifli anlatımıyla bir araya getirdiği denemeleri, hem zihinlerde bilgi hem de dudaklarda gülümseme olarak yer ediyor

Türkiye’nin Dev Kertenkelesi
Anadolu Eşekleri
Terörist Tilki
Sizi Kullanma Kılavuzları
Asıl Benim Adım Kırmızı
Keşke Ankara Başkent Olsa

“… Gecedesiniz Karanlık bastırmış Hem gökyüzü hem de yalnızca sesini duyduğunuz deniz koyulttukça koyultuyor geceyi Tam o anda şavkıyan duygular geceyi, denizi ama daha önemlisi içinizi anında ışığa boğuyor Ahmet Murat Aytekin, söz konusu bu ışığı o zamandan bu zaman, o yerden buraya, yazdığı kitap aracılığıyla taşıyor” (Yıldırım B Doğan)

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,15 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com