Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulmacası, için, kimlik, kılavuz

Kimlik Bulmacası İçin Kılavuz

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

''Kimlik'' denen bulmacanın peşinde, deneme türünün kaypak sınırlarında dolaşan bir kitap Genelde tek boyuta indirgenip öyle tartışılan kimlik sorunsalını tüm boyutları ve katmanlarıyla sorguluyor

"Kimlik manifestosu- ''Kimim ben?'' sorusuna yanıt ararken kimlikleşme denen katman katman karmaşık oluşumu gözden kaçırmamak önemlidir Tek bir katmanın hegemonyası altında ezilen tek boyutlu kimlik, birey bakımından bir tür kimliksizleşme anlamını taşır Bu tek boyuta sığınma ya da kemikleşmiş kimlik kalıplarının içine hapsolma seçeneği bir anlamda özgürlükten vazgeçmedir"

Bu yeni basım için özel olarak kaleme alınmış, kapsamlı bir giriş yazısıyla

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com