Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adanmış, mektup, yıla

63 Yıla Adanmış 63 Mektup

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu bir arz-ı haldir Efendim (asm) Kutlu ömrüne adanmış Anlattıklarım sadece yazabildiklerimdir
Bu bir arz-ı haldir Efendim 63 yılına ithaf edilmiş, 63 mektuptan oluşan Kalbimin aynasından yansıyan suretimle "siretini" yazmaya cesaret edişim, zatının yüceliğine hayranlığımdandır Dizdar olmak için kapına defalarca gelişimdendir
Bu bir arz-ı haldir Efendim Yokluğundan soluksuz kaldığım zamanlarda nefes alışlarımdır yazdıklarım Hasretine yenik düştüğüm anlarda visalin müjdesidir satırlara yansıyan
Bu bir arz-! haldir göz nurum Efendim Kapında verdiğim söz mucibince bana izin verdiğin için, binlerce selam sana Ruhumun şahlanışına izin verdiğin için sonsuz selam sana
Biçare kelimelerim haddini aştıysa eğer, affının büyüklüğüne olan inancımdan
Ey Furkan''ın sırrı Efendim Yanlışlarımı nurunla örtmeni diliyorum
Ey cihanın sultanı Efendim Yazdıklarımdan razı olmanı umuyor, şefaatini
bekliyorum

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,58 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com