Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşlemek, ortaçağı

Ortaçağı Düşlemek

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ortaçağı Düşlemek

Ortaçağı Düşlemek

Bu yapıt Umberto Eco''nun, Sette Anni di Desidero, Sugli Specchi, Travels in Hyperreality adlı yapıtlarından seçmelerle oluşturulmuş küçük bir derlemedir Yazıların seçiminde, gerek tür, gerek konu bakımından çeşitliliği gözetmeye çalıştım: Güncel konular üstüne yazılar, sözcüğün tam anlamıyla denemeler, giderek felsefi boyutlara varan denemeler, incelemeler Ancak, bir güncel olayı, örneğin bir resim sergisini ya da basında yayımlanmış bir fotoğrafı ele aldığında da, belli bir izlek üstüne bir deneme ya da inceleme yazdığında da, Umberto Eco, konusuna hep derin düzlemde -kuşkusuz, her şeyden önce bir göstergebilimci olarak- yaklaşır Ne var ki, Eco''nun sağlam mantığı, yüksek düzeyde, ama açık seçik dilli, özellikle de kaçınılmaz kendine özgü mizahı, okuyucunun, göstergebilimci olmaksızın da, onun en üst-düzey yapıtlarını bile, kuşkusuz payına düşen çabayı da göstermesi koşuluyla, haz duyarak okuyabileceği kanısındayım

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com