Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilmihâl, mizraksiz

MIZRAKSIZ İLMİHAL

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

MIZRAKSIZ İLMİHAL

MIZRAKSIZ İLMİHAL

Siz demiyor muydunuz, ''İnsanın düşünce serüveni, öğrenme serüveni; bilinen şeylerden bilinmeyene doğrudur çocuklar'' diye? Bilinenlerin arkasındaki irade ne diye sordum; yüreğime sorular sordum hocam İnsan yüreği hangi yasalara uyar hocam? ''Yerçekimi Yasası''na mı? ''Normal şartlar altında; aynı nedenler, aynı sonuçları doğurur yasası''na mı? Ya insanın yasaları? Yüreklere hükmedebilen yasalar mı? Neyim ben? Sordum yüreğime ve yüreğimde; doğuma da, ölüme de güçlü bir karşılık verme açlığı gördüm

Huzur veren, dinginlik veren bir karşılık!
Yaşamı aşan, aşkın bir karşılık
Bu karşılığı aradım ve sonunda herşeyi Yaratan''ın, herşeye belli bir karşılık da koyduğunu anladım

İşte benim arkamdaki karanlık güçler bunlar Başörtümün altındaki örümcekler bunlar hocam

''80''li yıllar, ''İslamcı'' genç kuşağın öyküsü

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com