Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
matrak, sultan

Matrak Sultan

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Matrak Sultan

Matrak Sultan

Sevgili okurlar,
Bu kitapta anlattıklarım tamamen küçük-büyük herkese göre uzuuun, matrak ve şiirsel(!) bir MASAL''dır MASAL''lar hepimizin bildiği gibi "hayal ürünüdür"

Buradaki tiplemeler de hayal ürünüdür
MASALda geçen makamlar, titrler, lakaplar da bu hayali kişileri tamamlamaktadır
Kimsenin alınacak bir durumu falan yoktur yani (Olmamalıdır da)
Ama her zaman, her şeyi ciddiye alanlar vardır ya hani İşte öyle birileri çıkarsa da, bu onların sorunudur:))))

Bu kitap, okurlara eğlenceli dakikalar geçirtecek bir MASALdır dedim ya
Hani şu "Dedem Korkut Masalları" gibi
Zaten bana da bu MASALı Ninem Korkut anlatmıştı!!!!

Yok!!!! Beni "korkutmak" için adı Ninem Korkut değildi
Dedem Korkut ile de isim benzerliğinden öte valla billa herhangi bir cinsi ilişkisi falan da yoktu!!!!

İşin aslı şöyle oluyor:
Ninemin yedinci kocasının soyadı "Korkut"muş
O da kocası öldükten sonra, çok sevdiği biricik kocacığının adını kendine mal etmiş,
Ve ailede olsun, mahallede olsun herkes ona Ninem Korkut demeye başlamış (dermişim:)))

Ninemin anlattığı MASALı ben de sizlere "aracı masalcı" olarak elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım
Hadi yaslanın arkanıza
Koltuğunuza, kanepenize, isterseniz yatağınıza şöööle bi yerleşin
Ve Ninem Korkut''a benim aracılığımla kulak verin
FÖ (2002)

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
18,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com