![]() |
Matrak Sultan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Matrak SultanMatrak Sultan Sevgili okurlar, Bu kitapta anlattıklarım tamamen küçük-büyük herkese göre uzuuun, matrak ve şiirsel(!) bir MASAL''dır ![]() ![]() Buradaki tiplemeler de hayal ürünüdür ![]() MASALda geçen makamlar, titrler, lakaplar da bu hayali kişileri tamamlamaktadır ![]() Kimsenin alınacak bir durumu falan yoktur yani ![]() ![]() Ama her zaman, her şeyi ciddiye alanlar vardır ya hani ![]() ![]() ![]() Bu kitap, okurlara eğlenceli dakikalar geçirtecek bir MASALdır dedim ya ![]() ![]() ![]() Hani şu "Dedem Korkut Masalları" gibi ![]() ![]() ![]() Zaten bana da bu MASALı Ninem Korkut anlatmıştı!!!! Yok!!!! Beni "korkutmak" için adı Ninem Korkut değildi ![]() Dedem Korkut ile de isim benzerliğinden öte valla billa herhangi bir cinsi ilişkisi falan da yoktu!!!! İşin aslı şöyle oluyor: Ninemin yedinci kocasının soyadı "Korkut"muş ![]() O da kocası öldükten sonra, çok sevdiği biricik kocacığının adını kendine mal etmiş, Ve ailede olsun, mahallede olsun herkes ona Ninem Korkut demeye başlamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ninemin anlattığı MASALı ben de sizlere "aracı masalcı" olarak elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım ![]() Hadi yaslanın arkanıza ![]() ![]() ![]() Koltuğunuza, kanepenize, isterseniz yatağınıza şöööle bi yerleşin ![]() ![]() ![]() Ve Ninem Korkut''a benim aracılığımla kulak verin ![]() F ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 18,00 TL |
![]() |
![]() |
|