Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kelimeler, kuşatması

Kelimeler Kuşatması

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kelimeler Kuşatması

Kelimeler Kuşatması

"Yazmak yaşamaktır benim için Hayatta yapamadığım işleri yazıyla karşılamaya çalışıyorum Yazıyla gerçeklik arasına giren masum yalanlara razıyım Yazı insanın simetrisi değil ama aysbergidir Düz bir ayna değil ama yine de değiştiren bir göstergedir yazı İçbükey de dışbükey de olsa yine görünen benim, yazılarımda Görüntülerin tasfiyesi, bir nevi ayıklamadır bence insan""İnsan, hikâyesi kadar insandır Benim hikâyem ne ki! Bu yeryüzünde, büyük hikâyeler yaşayan insanlar, geldi gitti Büyük hikâyeler yaşantının renkli yelpazesidir bana göre Bense dağları seviyor, dağlara gidemiyorum Dünyayı seviyor, dünyayı gezemiyorum Büyük heyecanlar yaşamak istiyorum, ulaşamıyorumRüzgârlı insanlardan olmak gerekti Yetişme ve eğitim süreçlerimiz tek bir yolun düz satıhlarında yorup bıraktı neslimizi Farklı iklimlerin olduğu farklı düşünce ve duyarlılıkların tadından bile yoksun bırakıldık" "Bir silik çizgi var da göremiyorum muyum yoksa?"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com