Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
zamanlar

Bir Zamanlar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Zamanlar

Bir Zamanlar

DEMİRYOLLARI’NIN emektar lokomotifleri bile kıskanır onun yaşam serüveni boyunca uğradığı istasyonların listesini görse Soluklandığı ara istasyonları geçtim, ana istasyonların isimleri bile sayfalar alır Üniversiteli Kadınlar Derneği’nden tutun, TİKA’ya, hatta Pekin’deki 4 Dünya Kadın Konferansı’na kadar uzanır o liste Okuyup da bitirdiğinizde anlarsınız ki, bir öncü kadınla karşı karşıyasınız Birten Gökyay, bir kadın hakları öncüsüdür; dahası demokrasi öncüsüdür

GÖKYAY’IN emek verdiği alanlardan biri de gazetecilikti Gazete Ankara’yı yıllarca bütün zorluklara rağmen ayakta tuttu, kente farklı bir pencereden baktı İç seslerini kaleme aldı orada Şimdi de kitap haline getirerek gören gözlere bir şenlik demeti olarak sunuyor Lütfen sayfaları hızla çevirmeyin, satır aralarına da dikkatle bakın; orada günümüzden eski zamanlara uzanan rengarenk bir dünyanın eşsiz pırıltılarını bulacaksınız

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com