Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birsel, kahveler, kitabı, salah, tarihi

Salah Birsel Tarihi 1 -Kahveler Kitabı

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Salah Bey Tarihi,'' Türk Edebiyatının anayazı''larından birini getirdiği için önemli, her şeyden önce: Bizim "deneme" geleneğimizde, modern dönemin güçlü, yol açıcı örneğini Birsel kurmuştur İkinci bir özelliği bu toplamın: Öznel tarih yazımının en gözü pek yaklaşımlarından birini getirmesi ''Salah Bey Tarihi''nin baskın özelliğini sona bıraktım, belki öne çıkarılması gerekeni odur: Okurda benzersiz bir damak tadı bırakan üslubu Büyük bir okuma şöleni getiriyor "Kahveler Kitabı" Vehbi "Surname"si ile Disneyland''ı içinde eriten bir bireşim (Enis Batur)

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,32 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com