Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşık, miyim, müsaitseniz, olabilir

Müsaitseniz size âşık olabilir miyim?

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“MÜSAİTSENİZ SİZE ÂŞIK OLABİLİR MİYİM?”
YENİDEN VE GENİŞLETİLMİŞ YENİ BASKISIYLA
OKURLARIYLA BULUŞUYOR

“Ben sizlere dünyaya, hayata, aşka uyumunuzla ilgili seçenekler sunuyorum sadece
Seçim size kalmış
Kitabın adı, ‘Yahu artık böyle bir soru mu kaldı?’ yorumlarına neden olabilir, günümüzde Zaten amaç da o, fikir de, zikir de Belki böyle ve benzeri sorular, hatırlatacak size yeniden sizi Eski incelikleri
Aşkın karşı konulmaz büyüsünü İlişkilerin aslında o kadar karmaşık da olmadığını Doğallığı
Geleceği geçmişte aramıyoruz Ama geçmişi, geleceğimizi aydınlatmak için bilmemiz gerekiyor
En azından tarihiyle olmasa da unutulmakta olan duygularıyla, içtenliğiyle, deneyimleriyle
Müsaitseniz, şimdi sizi okumaya davet ediyorum
Bu daveti kabul eder misiniz lütfen?
Bu bir tesadüf değil Siz kitabı seçmediniz, o sizi seçti
Oğuzhan Akay

Aşkın büyüsünü üzerinizden atmadan alın kitabı okuyun, okuyun ki büyü elinizden kaçmasın Bahar gibi yeni ve tertemiz bir aşkın bozulmasına izin vermeden koruyun, koruyun ki hayatınız güzelleşsin Aşkın dokunduğu her yer aydınlanır çünkü
Güzel kelimelerin içine yapacağınız yolculuğa hazırsanız buyurunuz okumaya, Oğuzhan Akay samimi ve eski bir dostun şefkati gibi sıcak üslubuyla size aşka davet ediyor

Ne diyordu yazar; “Burnumun ucu şiirden sızlar Sanki birazdan kapı çalınacak, bir telefondan bir aşk yola çıkacak diye kalbim güm güm atar

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,77 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com