Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
irmağın, yakası, öte

Irmağın Öte Yakası

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Irmağın Öte Yakası

Irmağın Öte Yakası

“Öğrencilerim…
Hepsi, benim için büyük bir hazine
Yüzlerine baktığımda veya onlarla konuşmaya başladığımda her birisi, yazılmamış roman gibi durur karşımda
Onlar, benim hayatımın oksijeni
Bense onların karşısında hep huzura açılan bir kapı gibi durmaya çalıştım, çalışırım
Bunu ne kadar başarabildiğimi tam olarak bilemiyorum Ama nerede karşılaşsak hemen yüzlerinde bir gülümseme beliriverir, ne zaman yazışsak hep sıcak kelimeler gelir onlardan
Üstelik hangi dinden, mezhepten veya siyasi görüşten olurlarsa olsunlar; bunun bir önemi yok
Çünkü ben onlara bilgiyi ve erdemi öğretirken insan yüzlerine bakıyorum
Tanıdık yüzler, anlatılmamış hikâyeler dolu içimde Benim basamaklarımdan hep onlar çıktılar Bu yüzden romanımda hepsinin ayak izleri var

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com