![]() |
Beni Benimle Aldatır mısın? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Benimle Aldatır mısın?Beni Benimle Aldatır mısın? Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan" kitabıyla büyük sükse yapan yazar Aşkım Kapışmak, yine büyük yankı uyandıracak bir çalışmayla karşınızda ![]() çok gündeme gelen aldatma ve aldatılma konusu onun kaleminden daha başka boyutlara ulaşıyor ![]() Bu eserle hem çağımızın hastalığını, hem de erkek ve kadın olarak kendimizi öğrenmiş, tanımış, yüzleşmiş olacağız ![]() Beni Benimle Aldatır mısın, bu olaya maruz kalanların çözüm arayışlarına da yer veriyor ![]() Aldatma, bir anda olabilen bir süreç değildir ![]() Aldatan erkeklerin beyinleri aldatma programına sahiptir ![]() Yani ergenlikten, ilk ilişki döneminden karşı cinse cinsel obje olarak bakar ve ilişkisi devam ederken kendisine “güzel bir kız görsem onunla olabilirim” inancını yerleştirir ![]() Bu inançla yetişen ve evlenen erkeklerin hepsi beyinlerindeki aldatma programlarını çalıştırır ![]() imajlarında başka kadınlar rol alıyor? Bunun cevabı da, cinsel özelliklerini ön plana çıkaran kadın sayısının artmasıdır ![]() Erkeklerin bir kadında ilk fark ettiği şey cinselliktir ![]() Kadının aldatmasına gelince, kadın duygusal varlıktır ve paylaşım ister ![]() şimdiki yüzyılda duygusal zekâ fakiri oldu ![]() duygusal ihtiyaçlarını karşılayamaz durumda ![]() Kadınlar erkekler gibi görsel değil dokunsal orgazm olurlar ![]() Evlilikte bir süre sonra erkek dokunmayı bırakır bu iletişim ve paylaşmayı azaltır ![]() Kadınlar genelde aşk için, erkekler ise seks için aldatır ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 9,74 TL |
![]() |
![]() |
|