Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avuçlarında, gül, solgun, yüzü

Yüzü Avuçlarında Solgun Bir Gül

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Neden eksiktir ki insan bazen, yaşamın neresinden kırpılmıştır bakışları? Her insan, üç karanlık evre! Biri anne, biri baba, biri çocuk… Hepsinin içinde gizli bir sızıntıdır korkular Yalnız kaldıkça, yalnızlaştıkça büyüyen korkular… Bazen, dayanamıyorum dünyanın bu denli hızla dönmesi…Midem bulanıyor, tutunamıyorum hiçbir yere Kalbimin sızısı içime doluyor Nerde bir eksik, uzun kısa bir acı görsem bilirim, aslında bir türlü avutuyordur o acının sahibi kendini, ama ben avutamıyorum bu sonrasızlıkta kendimi Ne çok yalan söylüyorum oysa kendime…”Hayat güzel” diyorum, bazen…Bazen, “her şey geçer” diyorum…Biliyorum ama, her şey geçmez…Bu hayat o kadar da güzel değil Onu onun gibileri buradan, bu pencerenin ardından izlemek yerine, yine bu pencereden atlamam gerektiğini düşünüyorum Biliyorum, biliyorum bir gün bütün bunlara seyirci kalmaya, bütün bu olanları izlemeye dayanamayacağım İşte o zaman, o zaman atlayacağım buradan aşağıya

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com