Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dergisinde, kitap, mülakat, yazaron, yeni

Yeni Kitap Dergisinde On Yazar-On Mülakat

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1927-1928 yılları arasında dönemin önemli edebiyatçıları Ahmet Haşim, Hüseyin Rahmi Gürpınar, Samipaşazade Sezai, Abdülhak Hâmid Tarhan, Yakup Kadri Karaosmanoğlu, Halid Ziya Uşaklıgil, Halil Nihat Boztepe, Aka Gündüz, Ercüment Ekrem Talu ve Celal Sahir Erozan''ın Yeni Kitap dergisine verdiği mülakatlar yeni harflere aktarılarak gün yüzüne çıkıyor Cumhuriyet dönemini kapsayan 80 yıllık zaman diliminin sonunda, önde gelen edebiyatçılarımızın görüş ve yorumları günümüz araştırıcı ve ilgilileri için bir kaynak niteliğinde (Tanıtım Bülteninden)

140x200

Ciltsiz

2 Hamur

Çevirmen : -

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com