![]() |
Kız Kısmı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kız KısmıKız Kısmı Tam şu anda arka kapağı çevirdin, değil mi? Gerçekten çok akıllıyım ![]() İnsan bir kitabın arkasını, “bakalım arka kapağı da ön kapağı kadar güzel mi” diye değil, “bu kitabı neden okumalıyım” sorusuna cevap bulmak için çevirir ![]() gücünün sınırlarını zorluyor”, “olağanüstü bir hikâye”, “kendine has diline hayranım” gibi kocaman övgüleriyle karşılaşırız ![]() Doğrusu ben övgüden fazla hoşlanmam ama daha da geçerli nedenim, benim ünlü tanıdıklarım yok ![]() annem övmüştür (o da camları güzel sildiğim için ha), ancak onun da kitap yazdığımdan haberi yok ![]() zaman kendi arka kapağımı kendim yazarım ![]() ![]() övgüler dizmem de ![]() ![]() cevapsızlıkla tokat atan bir kitaptır ![]() bütün kitaplar tek bir nedenle okunur: “Hissetmek” için ![]() ![]() ![]() ![]() buraya ne yazarsam yazayım, sana bu kitabı okurken neler hissedeceğini izah edebilir miyim? Mümkün mü? Yok öyle üç kuruşa beş köfte ![]() ![]() ![]() Blog dünyasının en harbi kızından “öyle şeyler sadece filmlerde olur” diyemeyeceğiniz yazılar… Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 12,75 TL |
![]() |
![]() |
|