Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cumhuriyet, güvercinler, sessiz, yazıları, ülkesinde

Sessiz Güvercinler Ülkesinde / Cumhuriyet Yazıları

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Sessiz Güvercinler Ülkesinde Memet Baydur''un 1999-2001 yılları arasında Cumhuriyet gazetesinde yayımlanmış yazılarını biraraya getiriyor
Tiyatrodan kuantum fiziğine, cazdan edebiyata, sinemadan biyolojiye, felsefeye yol alan, alçakgönüllülükle paylaşan, sormayı, merak etmeyi kışkırtan, bakılacak ne çok şey olduğunu hatırlatan, insanın gözünü, kulağını, aklını açan yazılar
Kendini güncele hapsetmeyen, bu yüzden her daim okunur olacak, yaşama dair ilham veren bir kitap Çok yönlü bir sanatçı ve sorumlu bir aydının okuruyla sohbeti Devam etmeye, gülümseyerek yaşamaya dair
Baydur''un çok sevdiği ve kitaba adını veren Güner Sümer''in şiirinin dizeleri gibi:
"Yeniden başlayalım
Bak
Dikkatli bak
Bütün bir dünya
Ayaklarının altında
Bir adım
Bir adım daha"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
18,47 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com