Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akrebin, tatlı, zehri

Akrebin Tatlı Zehri

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akrebin Tatlı Zehri

Akrebin Tatlı Zehri

Brezilya''lı bir telekızın günlüğü
''Akrebin Tatlı Zehri: Bir Telekızın Günlüğü'' adlı kitap, 21 yaşındaki Pacheco''nun dört yıllık ''meslek hayatını'' içeriyor Kitap, yarı günlük, yarı blog özelliği taşımasının yanı sıra cinsel yaşamlarını renklendirmek isteyen okuyuculara ipuçları da sunuyor Nüfusun yalnızca küçük bir kısmının kitap okuduğu Brezilya''da bir ayda üç baskı yapan ve 30 bin satan kitap, Brezilya bestseller listelerinde üç numarada yer alıyor
Gördüğü ilgi, 17 yaşında evden kaçtığından beri fahişelik yapan Pacheco için sürpriz olmuş: "İnsanların bir telekızın hayatıyla ilgileneceğini tahmin ediyordum ama bu kadar olumlu tepkiler alacağımı doğrusu hiç ummamıştım"
Kitabın yakında İspanya ve Portekiz''de de yayımlanacağı ve kısa süre sonra da sinemaya uyarlanacağı söyleniyor Aslında Pacheco, kitabı çıkmadan şöhretle tanışmıştı Müşterileriyle olan deneyimlerini anlattığı ''web blog''u basına konu olmuştu Artık bestseller bir kitabı ve bankada parası olan Pacheco, eski müşterisi olan erkek arkadaşıyla yaşıyor ve üniversiteye gidip psikoloji okumayı planladığını söylüyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,94 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com